Vizsgák Covid idején

Az utóbbi hónapokban nekünk is szembe kellett néznünk a járvány okozta problémákkal. A karantén ideje alatt kapcsolattartással, a nyitás idején pedig szabad téri edzésekkel igyekeztünk segíteni a tanítványokat. A nyár folyamán újra indulhattak az edzések az Óbuda Dojóban, és szeptemberben a Szentendre Dojo is megnyitotta kapuit. Nagyon pozitív tapasztalat volt, hogy sokan belefogtak az otthoni gyakorlásba, lelkesen készültek az előre eltervezett vizsgákra, és sikeresen alkalmazkodtak az esetlegesen megváltozott vizsgaalkalmakhoz. Ilyen körülmények között nyilván sokkal nehezebb a felkészülés, ezért különösen nagy elismerés illeti a vizsgázókat.

Övfokozat szerint soroljuk fel az utóbbi hónapok sikeres vizsgáit.

Telegdy Dávid a 40. Jubileumi Edzőtáborban vizsgázott 2. danra. Dávidnak is sok bizonytalansággal kellett szembe néznie, főként azért mert jelenleg Németországban él és dolgozik. Szerencsére az edzőtábor megrendezésre kerülhetett és Dávidnak is lehetősége volt bemutatni a tudását. Gratulálunk a szép is erős vizsgához!

Jakab Gábor nagyon régi tagja a szövetségünknek, így nagyon vártuk, hogy elérkezzen az 1. kyu-hoz. Gábor eredetileg tavasszal szeretett volna vizsgázni, de a karantén miatt ez nem valósulhatott meg, de nem vesztette el a lelkesedését és szorgalmasan gyakorolt, remélve hogy ősszel meg lehet tartani az országos vizsgát. Szeptember 26-án szombaton tett sikeres vizsgát, amelyhez neki is gratulálunk!

Stampf József és Szabó János szintén tavaszra tervezték a kék öv vizsgájukat. Amint lehetett, újra belevágtak a felkészülésbe és közösen, egymást segítve az úton szeptember 26-án ők is megszerezték a kék övet. Józsinak és Öcsinek is sok szeretettel gratulálunk!

Harsányi Mária Anna nyáron szeretett volna zöld övre vizsgázni. Saját otthonában szépen lassan kialakított egy kis dojót, ahol lelkesen készült a karantén alatt is. Gratulálunk Anikónak szép, és sikeres vizsgájához.

Legfiatalabb vizsgázónk Szabó Dani volt, aki a gyerek vizsgák után már a felnőtt csoport tagja és a sárga öv megszerzését tűzte ki célul. Sajnos egy sérülés miatt kicsit tolni kellett a vizsga időpontját, de nyáron ő is számot adhatott tudásáról. Daninak is gratulálunk a sárga övhöz!

Osu!

Kategóriák: Rólunk

Hozzászólások lezárva.