Éves tagdíj befizetés 2021

Kedves Tanítványok, Dojó Tagok!

Reméljük, hogy ti és a családotok is jó egészségnek örvendtek.

Várjuk az újra nyitást és a veletek való találkozást, gyakorlást. Kérnélek benneteket, mivel személyesen nem tudunk találkozni, hogy az éves tagdíjat fizessétek be a szövetség számlájára, az alábbiaknak megfelelően. Természetesen ez azokra vonatkozik, akik rendelkeznek Budo-passal. Ez nagyon fontos, mivel sok évtizede működő iskolánk fenntartása közös érdekünk! Az éves tagdíjakból szemináriumokat, vizsgákat, táborokat egyéb közös költségeket fedezünk.

Az éves tagdíj összege: 10 000 Ft
A számlaszám: OTP 11732002-20389183
Kedvezményezett: Magyar Ju Jitsu Szövetség
a megjegyzésbe írjátok be a dojót (Szentendre-Óbuda dojó) és a Budo Pass számotokat is, illetve ha más a számlatulajdonos, akkor a neveteket is.

Ezúton is szeretnénk tájékoztatni benneteket, hogy a Magyar Ju Jitsu Szövetség, amennyiben lehetséges, és az ismert körülmények is engedik, akkor megtartja nyári nemzetközi edzőtáborát Velencén a VVSI Sport Hotelben (július 26-31 között). A danvizsgára két tanítványomat jelentettem be, Kluka Borbálát 3. danra, és Jakab Gábort 1. danra. Az edzőtáborra való jelentkezés határideje április 30. Jelentkezés nálam. Előleget még ne utaljatok!

Emellett szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy a Magyar Ju Jitsu Szövetség az idei évben is fogadja az SZJA 1%-okat. A számlaszám: 19650878-1-42.

Figyeljétek a két honapunkat, és a facebook oldalainkat, mert közölni fogjuk a friss híreket és az újra nyitást!

Arra kérlek benneteket, ha nem tudunk valamelyik helyen újra indulni, akkor használjátok a másik lehetőséget.

Baráti üdvözlettel:

Kluka József

 Kép forrása: jujitsu.hu
Kategóriák: Rólunk

Hozzászólások lezárva.