Gyerekvizsga és helyszínváltozás

Tisztelt Szülők és Tanítványok!

Hamarosan változik az edzések helyszíne!

A Szent András Katolikus Általános Iskolában június 15-től átépítés kezdődik, amely a tornatermet is érinti, ezért szeptember 1-től a régi termünkben nem tudjuk folytatni az edzéseket.

Szentendrén végig jártuk a lehetőségeket, sajnos mindenhol „telt ház van” a megszokott időpontokban nem tudunk helyet bérelni.

Egyetlen helyen, a Szentendrei Református Gimnáziumban tudnak segíteni, de csak kedden és csütörtökön van szabad időpont 18.00-20.00 között.

A terem nagyobb és tágasabb, van öltöző és mosdó. Úgy döntöttünk, hogy élünk a lehetőséggel, mivel ellenkező esetben nem tudunk volna hol tanítani.

Az időpontcsere miatt az Óbuda Dojóban is változások lesznek, az edzések napjai hétfőre és szerdára módosulnak, de ugyanúgy 18.00-20.00 között tartjuk majd az edzéseket.

Így szeptember 1-től változatlanul heti négy nap áll rendelkezésre, hogy gyakorolhassunk.

Júniusban gyerekvizsga!

A Szent András Általános Iskolába járó gyerekeknek június 13-án hétfőn gyerekvizsgát tartunk.

Kezdési időpont: 17.45

A vizsgán való részvétel feltételei: 500Ft vizsgadíj+ június havi tagdíj befizetése (ennek összege 5000 Ft, mivel csak fél hónapot járnak a gyerekek). A befizetések határideje június 8. (mivel a vizsga után már nem találkozunk, utólagos fizetés nem lehetséges)

Kérünk minden szülőt, hogy a vizsgára jöjjenek el!

A vizsga után szeretnénk egyeztetni Önökkel a nyári szünettel és a szeptemberi újra kezdéssel kapcsolatos tudnivalókat.

Az Óbuda Dojóban egész nyáron lesznek edzések, ahova a gyerekeket és a felnőtteket is szeretettel várjuk. Szeptemberig az edzések időpontja kedd és csütörtök 18.00-tól.

Üdvözlettel, az oktatók

Kategóriák: Rólunk

Hozzászólások lezárva.