Fontos információk a 2022-es évre!

Tisztelt Tanítványaink, Kedves Szülők!

 

Elkezdődött a 2022-es év, néhány új és fontos tudnivalóra szeretném felhívni a figyelmet.

-Február 10–ig be kell fizetnünk a Magyar Ju Jitsu Szövetségnek az éves tagdíjat, amelynek összege 10.000 Ft (ez nem keverendő össze a havi tagdíjjal) ezzel egyidőben 2db igazolvány képet kell leadnod, ha nincs még tagsági könyved. A tagsági könyv egy „budo pass” amelyben nyilvántartjuk a vizsgáidat, a szövetségi tagdíj befizetéseidet és a táborokban való részvételedet.

Fontos a határidő betartása!

-Február 27-29–én a felnőtt tanítványoknak Téli edzőtábor lesz Velencén. Részvételi díj 27.000Ft. A tábor nyílt, fehér övfokozattól mindenki részt vehet rajta. A táborban dan vizsga is lesz. További információkért keresd a mestered.

-Márciusban a gyerekeknek házi versenyt tervezünk, a pontos időpontot később küldjük.

-Májusban a Szentendre és Óbuda dojo tanítványainak (felnőttek és gyerekek) két napos tábort szervezünk, edzéssel, és bográcsozással és más érdekes programokkal.

-Június elején gyerek övvizsgákat tartunk.

-A nyári szünetben a gyerekeknek egy hetes nyári napközis tábort szervezünk, az igényeket áprilisban felmérjük. Gondolkozzatok rajta!

-Felnőtt tanítványaink részt vehetnek július végén a szövetség által minden évben megrendezésre kerülő nemzetközi edzőtáborban.

-Mivel két dojonk van, az iskolai szünet alatt is tudunk edzéslehetőséget biztosítani.

 

BUDOBAN gazdag 2022-es évet kívánunk!

 

shihan Kluka József

 

Kategóriák: Rólunk

Hozzászólások lezárva.